top of page

Unge atleter


Vi arbejder inden for svømning og andre idrætsgrene med særlige coaching forløb for unge atleter/eliteidrætsudøvere


Unge Atleter


“Du er målrettet og lever i en ung alder som professionel. - og finder glæde i din sport. Du lever et andet liv end dine kammerater. Du har ambitioner og sat dine egne mål. Du oplever både succes, styrke, vilje, modgang, tvivl og skader. Indsats og resultater hænger ikke altid sammen. Andre, kan også have forventninger til din præstation - og til dig som person. Du er del af en klub, et hold, træningsgrupper og andre fællesskaber.”

Eliteidræt giver så meget positivt i form af glæde, tilfredsstillelse og resultater. Men det er ikke let og alle møder på et tidspunkt modstand, som kan være svær at overvinde, og hvor man ikke kan indfri egne eller andres forventninger.


Derfor arbejder mange topatleter og professionelle med coach, mentaltræner og rådgivere.


Det vil vi gerne tilbyde i et koncept, hvor de fleste kan være med økonomisk og hvor vi arbejder med yngre atleter - fra 14 år og ældre.


Vi vil gerne hjælpe unge atleter til at opleve større glæde, få mere viden, arbejde med mål, udvikle egne værdier - og opnå flere resultater.


Pris: 3.000 kr. for et forløb med 4 - 5 gange coaching af 1-2 timers varighed efter behov.


Forløbet kan købes af atleter over 18 år, forældre og klubber - men hele coachingforløbet og dets indhold vil naturligvis være fortroligt i en relation mellem coach og den enkelte atlet.DIN COACH - har en lang erfaring indenfor svømning, både som forælder til svømmere, holdleder, klubformand samt sparring med og ledelse af trænere. Det er kombineret med en lang professionel lederkarriere med "hands on" operativ ledelse og erfaring indenfor udvikling af organisationer, selvledelse og performance - samt en coachuddannelse.
Nysgerrig?


Hvis du som ung atlet, forældre, træner, klub eller forbund er interesseret i at høre mere om vores muligheder - så er du/I altid meget velkommen til at kontakte os.


Det er helt uforpligtende - og vi tager altid gerne en positiv snak om tingene


Kontakt Fritz Ganzhorn : info@waterways.dk eller (+45) 2142 13062 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page