top of page

Personlig coaching

Opdateret: 17. maj 2022

Uanset hvor du er i livet, findes der ikke noget bedre end at indfri mål og egne ambitioner. Det vigtigste ved et mål - er at det er dit, definerbart og opnåeligt.

Vi kan hjælpe dig til både at sætte dine mål - og nå i mål :-)Få din egen coach


Vi har alle prøvet ikke at lykkedes, ikke at være tilfreds - og været i tvivl om hvilken vej vi skulle vælge. Hvis du gerne vil ændre på det, handler det egentligt kun om at se fremad. Det er kernen i coaching. En proces, hvor vi sammen fokuserer på dine muligheder og hvordan du kan få det meste ud af dem.

Vi tilbyder individuel coaching til alle - privat personer, erhvervsrelateret, ledere, specialister og idrætsudøvere. Vi tager udgangspunkt i samme metode til alle, hvor vi fokuserer på at :

  • Åbne for dine muligheder

  • Finde svar og skabe motivation

  • Fjerne forhindringer

  • Give støtte, fokus og ”drive”

  • Skabe handling og resultat

​Vi sætter os ind i hvem du er, hvad der er dine drømmemål (den store vision) og hvad der det store mål (det du gerne vil opnå). Derved kommer vi ind til hvad det er du egentligt gerne vil "kunne", "levere" eller "præstere" - og som er nødvendige for at nå dit store mål .


Med andre ord, finder du din "performance". Og så er der ikke langt for dig til at beslutte hvilke valg, handlinger og rutiner du vil/skal vælge, gøre eller indføre i dagligdagen. De mindre mål, valg og handlinger, som tilsammen gør, at du når dit store mål.


Det lyder enkelt, men rejsen derhen kan være svær. Coaching er ikke rådgivning om hvordan eller hvad du skal gøre. MEN vi hjælper DIG med SELV at finde nye muligheder og træffe beslutninger - og nå dine mål.


nysgerrig


Er du interesseret i at få hjælp til at nå i mål, så tag endelig kontakt.

Det er altid gratis at få en god snak om tingene


Hvis vi kan hjælpe, så har vi en basispris på 800 kr. pr time. Aftaler vi et længere forløb, sætter vi en god pris sammen til dig/jer.
individuel ledertræning


“Be Frank, Fair, Fun, and in Front"

Vi kører også vores egen ledertræning.


Lederkurser, uddannelser og seminarer kan være gode, men de alle undervisning i ledelsesteori og tænkt/formidlet "god ledelse"


Vi tilbyder ledertræning ud fra vores egen model, der i sin enkelthed går ud på at lære at holde fokus på de 4 "F'er" SAMTIDIG - når du står i dit personlige lederskab, med dine aktuelle strategier, beslutninger, personaleledelse og kommunikation.


Kan du det? Så er du rigtigt godt på vej i dit praktiske daglige lederskab.


Nysgerrig? Kontakt os for en snak om vores 1:1 ledertræning - og udvikling i "real time" i dit job og med dine faktiske ansvarsområder, opgaver og udfordringer - i dit lederskab.


0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page